Köp- och fraktvillkor

Kontaktinformation (Contact Information)
Back on Track AB
Sofielundsgatan 5a
75323 Uppsala

Kundtjänst: 018-590555
Fax: 018-590556
E-post: sverige@backontrack.com


Köpvillkor (Merchant terms)
Du är välkommen att kontakta oss vare sig det rör sig om produktinformation, praktiska frågor kring beställningar, leveranser, tekniska problem, reklamationer eller om du vill returnera köpta varor. Vi hoppas att du ska bli nöjd med dina varor och vår service. Om inte, är vi tacksamma för att du låter oss veta så fort som möjligt. Du når oss alltid på sverige@backontrack.com

Vi använder oss av Postnord som huvudsaklig speditör för våra leveranser. Vid mindre försändelser används posten varubrev.

Tänk på att du alltid skall kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen av varorna. Endast personen med namnet på paketet får hämta ut det hos ombudet. 

Frakt (Freight)
Vi har en enhetsfrakt på 49 kr för alla order, fraktfritt på ordrar överstigande 500 kr.


Leveranstid (Delivery Time)
Produkter som finns i lager levereras normalt inom 4 arbetsdagar. 

Leveransförsening (Delay of delivery)
Om en leveransförsening uppstår med din leverans meddelar vi dig via e-post eller telefon. Du som kund har alltid rätt att avbryta köpet vid leveransförsening. Hävning av köp vid leveransförsening skall ske skriftligen via e-post till sverige@backontrack.com. Vid hävning av köp släpper vi reservationen av summan på ditt bankkonto och summan blir då synlig på ditt konto inom 5-10 arbetsdagar.

Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, till exempel om någon av våra leverantörer inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

 

Betalning (Payment)
Vi accepterar Visa och Mastercard. Vill du hellre bli fakturerad accepterar vi självklart Klarna Faktura och önskar du delbetala ditt köp så tillhandahåller vi även Klarna Delbetalning / Klarna Konto. När du har beställt en vara får du ett mail som bekräftar din order. Vid köp med faktura och delbetalning genom Klarna tillkommer en avgift på 30 kr.

Returrätt och bytesrätt (Return and Exchange Policy)

Alla köp (med undantag för underkläder) omfattas av 14 dagars öppet köp. Produkterna skall vara oanvända, hela och rena men man får testa skydden och plaggen så att storleken stämmer. Du kan på så vis i lugn och ro fundera över om varan är rätt för dig.

När du provar på häst /hund, lägg ett tyg mellan produkten och hårremmen/pälsen, annars blir produkten smutsig eller full med hår, och då godtar vi inte returen. Vi accepterar bara rena och hela produkter som är fullt säljbara.

Produkter som säljs under namnet WellAware är klassade som livsmedel och kan endast returneras vid obruten förpackning.

Back on Track erbjuder bytesrätt i upp till 30 dagar efter köp - spara kvittot! Samma villkor som ovan gäller även vid byte.

Vid returer står du för frakten á 49kr och vid byten, felleveranser och reklamationer står vi för frakten. Återbetalning sker efter det att varan har returnerats till oss i originalförpackning tillsammans med originalhandlingar. Utbetalningen sker till dig på angivet bankkonto eller det kort du använde när köpet genomfördes. Detta förfarande kan ta upp till två veckor.

Det är sällsynt men det händer att en vara skadas under transport. Upptäcker du en skada på paketet innan du öppnar det, så ska du anmäla det till oss så tar vi hand om det omgående.


Produktinformation och lagerstatus (Product information)
Vi reserverar sig för tryckfel, fel prissättning och texter. Back on Track har rätt att häva en order vid fel pris, text eller tryck.