Återbetalningspolicy

RETURRÄTT (Returns)

Alla köp (med undantag för underkläder) omfattas av 14 dagars öppet köp. Produkterna skall vara oanvända, hela och rena men man får testa skydden och plaggen så att storleken stämmer. Produkter som säljs under namnet WellAware är klassade som livsmedel och kan endast returneras vid obruten förpackning. Kunden står själv för returfrakten á 49kr på alla orders. 

Du kan på så vis i lugn och ro fundera över om varan är rätt för dig. Skulle du ångra ditt köp ber vi dig kontakta vår kundservice  sverige@backontrack.com. Du får då de uppgifter som är nödvändiga för att du ska kunna returnera din vara. Återbetalning sker efter det att varan har returnerats till oss i originalförpackning tillsammans med originalhandlingar. Utbetalningen sker till dig på angivet bankkonto eller det kort du använde när köpet genomfördes. Detta förfarande kan ta upp till två veckor.

Det är sällsynt men det händer att en vara skadas under transport. Upptäcker du en skada på paketet innan du öppnar det, så ska du anmäla det till oss så tar vi hand om det omgående.