Guide: Våra hundbäddar

“hund
Visste du att din hund mår bra av mellan 12–18 timmar vila varje dygn? Vilan är bra både för den fysiska återhämtningen men också mental avslappning från aktiviteter och intryck. Hundens välbefinnande kommer av en god balans mellan aktiviteter och vila och därför är det viktigt att vi möjliggör ostörd vila varje dag.

Vi har flera modeller av hundbäddar för att passa olika situationer i din hunds vardag. Våra olika hundbäddar passar lika bra i hemmet som ute på äventyr och de är utvecklade för att optimera återhämtningen. Hundar tycker om att vila på olika sätt och därför har vi något för alla, vare sig din hund vill ha ett kryp in eller en kant att vila hakan på.
Varför hundbädd med Welltex®?
Vår Welltex®-teknologi som används i alla våra hundbäddar har som syfte att fånga upp kroppsvärme och omvandla den till långvågig infraröd energi, som reflekteras tillbaka till hundens hud, leder och muskler. Alla våra hundbäddar kan främja flexibla och välmående muskler, senor och leder - något som kan hjälpa till att ge en optimal återhämtning.
Mysig och stilren Rocky Hundbädd
Rocky Hundbädd passar utmärkt i hemmet då den både är snygg och funktionell på samma gång. Hundbädden har höga kanter med mjuk, fluffig fyllning som passar bra till hundar som gillar att vila hakan mot kanten eller bli omfamnad av de mysiga kanterna.
Praktisk Quiltad Hundbädd
Här har du en smidig hundbädd att ta med dig på resan, i naturen, till träningspasset eller i bilen. Hundbädden är tunn och kan vikas för att passa varierande hundburar och slitstark för att klara olika underlag, som äventyr i naturen eller på tävlingsplatsen.
Rajah Igloo Hundbädd
Rajah Igloo Hundbädd passar hundar som gärna går undan och vill vila på en trygg plats utan att bli störd. Många hundar föredrar att vila under tak och Rajah Igloo förser hundens behov samtidigt som den är mysig och bekväm. Hundbädden går lätt att packa ihop och ta med sig på resan för en trygg plats oavsett var ni befinner er.

Mått 37x40x37 cm
Cage fit Hundfilt till bilbur
Ge din hund lite extra bekvämlighet på resande fot. Cage Fit Hundfilt är tunn och smidig att anpassa till din hundbur i bilen. Ta sedan med dig Cage Fit under era aktiviteter tillsammans, så som långa promenader i skogen eller träning i olika hundsporter.
Smidig Hundfilt
Behöver du en smidig filt att plocka med dig överallt? Hundfilten passar likväl i bilen som på fikapausen i skogen. Mjuk och bekväm och blir liten och smidig i packningen. Perfekt under vila mellan aktiviteter som jakt och olika hundsporter.

Mer läsning

Guide: Välj rätt knäskydd

Guide: Välj rätt knäskydd

Lindra dina knäbesvär med ett knäskydd från Back on Track. I den här guiden får du tips och råd för att välja rätt modell för just dig och dina ...