Hund | Produkttips för sommaren

På sommaren finns det en hel del att tänka på som hundägare. Hundar är känsliga för värme eftersom de inte kan svettas så som vi människor gör. Under varma dagar eller vid hård träning kan det därför vara riktigt bra med ett kyltäcke, eller att låta hunden vila på en kylhandduk. När din hund varit aktiv kan ett luftigt nättäcke med Welltex®-teknologi främja en snabbare återhämtning, samt bidra till god rörlighet hos stela hundar.

Långa bilresor hör sommaren till, och vi vill självklart att våra hundar ska få en så behaglig resa som möjligt. Våra hundbäddar finns i olika modeller och storlekar för att passa både i bur, bilsäte samt vara lätta att ta med på resan. Din hund kommer att kunna slappna av ordentligt och hålla sig rörlig och flexibel med hjälp av Welltex®-teknologin.
Kan man använda Back on Track på sommaren?
Våra produkter med och har hög andningsförmåga och passar därför utmärkt att använda året runt. Det är den reflekterade infraröda energin som ger den välkända Back on Track-effekten, värmen stängs alltså inte in eller isoleras. Teknologierna i materialet gör dessutom att tyget kan anpassa sig i både kalla och varma förhållanden - perfekt för att hjälpa hunden att bibehålla en optimal kroppstemperatur under alla årstider.

Våra kylande produkter har ett tekniskt material som effektivt kyler ytan upp till minst 6 grader. Hundar påverkas mycket av värme och det är därför viktigt att se inte blir överhettade. Med ett kyltäcke eller med hjälp av en kylhandduk kan du enkelt hjälpa din hund att hålla sig sval i alla situationer. Vi har även en bandana samt kylande sockor i samma material. Både halsen och tassarna har ytliga blodkärl; så genom att strategiskt kyla dessa områden kan du hjälpa hunden reglera sin kroppstemperatur.
Våra bästa produkttips för sommaren
Nedan listar vi några av våra sommarfavoriter för hund 🐶☀️
Hundnättäcke
560 - 768 kr
Cool on Track Kyltäcke
199 - 339 kr
Cool on Track Kylhandduk
259 kr
Hundbädd Cage Fit (flera storlekar)
306 - 519 kr
Hundfilt (50x68 cm)
199 - 339 kr
Hundbädd, quiltad (flera storlekar)
394 - 690 kr

Mer läsning

Du kanske också gillar