Redo för agility?

Fartfyllt och roligt - agility är en hundsport som passar alla raser. Oavsett om du tävlar på hög nivå eller bara tränar för skojs skull hemma i trädgården så får både du och din hund mycket glädje tillsammans 💕

I agility ska hunden ta sig igenom en bana med olika typer av hinder. På tävling gäller det att, på kortast tid, klara en hinderbana bestående av 15-22 olika hinder. Agilityhinder kan se väldigt olika ut, allt från hopp till slalom, tunnlar och balansgång. Det gör sporten mångsidig och utmanande med många olika typer av moment som ska genomföras korrekt. Det kräver ett bra samarbete mellan dig och din hund, och är ett bra sätt att stärka kontakten mellan er.

Agility är en krävande sport för både två- och fyrbenta. Att ta sig genom banan med en bra tid kräver både kondition, balans och precision. Därför är det viktigt att lägga stort fokus på en grundläggande träningen för både dig och din hund.

Inför ett pass är det bra att värma upp ordentligt, samt att varva ned efteråt. Våra produkter med Welltex® och Iontex® ökar blodgenomströmningen och kan bidra till god rörlighet och snabbare återhämtning. Teknologierna reflekterar långvågig infraröd energi som är känd för sin förmåga att mjuka upp spända muskler och minska stelhet.
Hundnättäcke
Många storlekar, mellan: 21-91 cm

När din hund varit aktiv kan ett luftigt nättäcke med Welltex®-teknologi främja en snabbare återhämtning, samt bidra till god rörlighet hos stela hundar.

560 - 770 kr
Hundbädd Oval
Storlek: 50x60, 80x100, 100x120 cm

Låt hunden vila och återhämta sig på en hundbädd med Welltex®. Perfekt mellan aktiviteter, men också i buren när ni åker till och från träningen/tävlingen.

529 - 1369 kr
Cool On Track Kyltäcke Hund
Storlek: 30-70 cm

Med ett kyltäcke kan du enkelt hjälpa din hund att hålla sig sval när ni tränar under sommarens varma dagar. Det tekniska materialet kyler effektivt.

199 - 339 kr
Den perfekta agilitytröjan!
Sigma & Ypsilon P4G T-shirt
Dessa t-shirts utvecklades för cyklister men har även visat sig passa riktigt bra vid olika hundsporter. De smarta fickorna på ryggen är perfekta att förvara belöningsgodis och leksaker i. Sakerna blir lättåtkomliga utan att vara i vägen, så att du kan röra dig fritt.

Iontex®-teknologin i tyget bidrar med många unika egenskaper som gör tröjan snabbtorkande, motverkar dålig lukt och reflekterar infraröd energi. Din kropp kommer att tacka dig både efter träningspasset och efter tävlingshelgen!

Tröjorna finns i både dammodell (Sigma) och herrmodell (Ypsilon) och passar riktigt bra för hundförare inom alla hundsporter.
Egenskaper
+ Iontex®-teknologi
+ Snabbtorkande
+ Motverkar dålig lukt
+ Lättviktigt tyg
+ Fickor vid ryggen
+ Detaljer i luftig mesh
+ Reflexdetaljer

Snygga och funktionella tights
De perfekta träningstightsen för aktiva träningspass på agilitybanan! Det mjuka och flexibla materialet med Iontex®-teknologi ger en hög andningsförmåga och snabbtorkande egenskaper. Iontex® ger dig de bästa förutsättningarna för förberedelse, prestation och återhämtning genom att reflektera infraröd energi.

Tightsen har en enkel och stilren design utan snörning eller fickor som kan störa eller vara i vägen. Bred och bekväm resår i midjan. Svarta med diskreta logotyper vid benet, höften och linningen.

Mer läsning

Ta hand om din jaktkompis!

Ta hand om din jaktkompis!

Ge din hund de bästa förutsättningarna för att kunna prestera på topp i skog och mark! När du är väl förberedd så kan du glömma allt annat och ko...

Du kanske också gillar