Rädda ryggen efter sommarens projekt

Sommar, semester, fixa i trädgården, måla huset och… ryggskott. Låter det bekant?

Ryggont är tyvärr vanligt att råka ut för när ryggen utsätts för hård belastning och aktiveras på nya sätt. Som tur är finns det produkter som kan minska problemen och även undvika att de dyker upp från första början.

En svag ländrygg kan vara grundorsaken och bör då behandlas och stärkas upp. För en del personer är det istället stelhet eller kyla som triggar ryggont. Då gäller det att hålla ryggens, höfternas och sätets muskulatur flexibel och rörlig, samt undvika att dessa muskelgrupper kyls ner och blir stela.

Back on Track’s produkter kan vara hjälpsamma vid många olika sorters ryggproblem. Produkterna innehåller vår unika textilteknologi Welltex® som reflekterar kroppsvärmen som långvågig infraröd energi. Det kan öka blodgenomströmningen och på så sätt hjälpa kroppen att minska spänningar i musklerna. Effekten kan även vara hjälpsam vid inflammationer, artros och reumatism.

Nedan har vi listat några av våra bästa produkter för att förebygga och lindra besvär med ont i ryggen. Vissa av dem ger support i form av stimulerad blodcirkulation, medan andra även ger ett aktivt stöd till ryggen och bålen. Välj rätt produkt efter dina behov!
Ryggbälte med stöd
Ryggbälte med smal front
+Physio Midjegördel 4way Stretch
P4G Welltex Tape
T-shirt med Welltex
Tröja i polypropylen med Welltex

Mer läsning

Ta hand om din jaktkompis!

Ta hand om din jaktkompis!

Ge din hund de bästa förutsättningarna för att kunna prestera på topp i skog och mark! När du är väl förberedd så kan du glömma allt annat och ko...

Du kanske också gillar