Back on Track + Swedish Posture

“Sporttopp
Nu presenterar vi ett unikt samarbete med Swedish Posture! Våra gemensamma produkter är framtagna för att aktivt förbättra hållningen och samtidigt stimulera blodcirkulationen till trötta, stela muskler och leder.

Swedish Posture och Back on Track är två svenska företag med stil och välbefinnande i centrum. Vi arbetar båda för att bidra till bättre hälsa och lindra problem med stelhet och värk. Vi har mycket gemensamt - men våra respektive produkter har olika fokus och fungerar på olika sätt.

Nu har vi tagit fram en gemensam kollektion där våra fördelar förstärker varandra. Tillsammans skapar de en kraftfull synergieffekt, med resultat som sträcker sig från kroppens yta till dess allra innersta strukturer.


Utforska våra produkter här! »
Swedish Posture - för bättre hållning
En hållningssele från Swedish Posture ger omedelbar effekt. Det känns ordentligt när hållningen rätas upp och ryggkotorna travas rätt. Kunden, berättar grundaren och VD:n Emma Pihl, brukar då själv utbrista i alla de argument som en marknadsavdelning annars kan tänkas producera. De säljer sig själva, konstaterar Emma. Dålig hållning och problem från rygg, nacke och axlar är utbrett, även bland yngre och medelålders människor.

En bättre hållning syns dessutom omedelbart. Personen får en annan utstrålning och rör sig på ett sätt som ofta uppfattas som självsäkert och stilfullt. Alla kläder sitter bättre. Swedish Posture har en tydligt estetisk livsstilsprofil, där omsorg om hållningen och ryggen är en självklar del av ett hälsosamt och framgångsrikt liv.
“Hållningsväst
Back on Track – ger stöd och stimulerar blodcirkulationen

Back on Tracks klädesplagg och ledskydd verkar genom de mineraler som smälts in i olika funktionella textilier. Den välgörande effekten uppstår när mineralerna återsänder kroppsvärmen i form av långvågig infraröd energi. Stöd och skydd ger extra support till leder och mjukdelar - men den infraröda energin kan även öka blodgenomströmningen. Tillsammans upplevs detta ofta lindra besvär från överansträngda, kalla eller stela muskler och leder.

Textil-teknologin Welltex®, den första och mest kända från företaget, introducerades av grundaren och VD:n Dr. Erland Beselin, som stött på principen med djupverkande ledstöd under sina resor.Back on Tracks textil-teknologier har sedan utvecklats vidare och blivit fler, samt funnit nya användningsområden. Iontex®, som är särskilt utvecklad för sportkläder, är ett exempel på det.

Reflektionen av infraröd energi tillför en extra egenskap till kläderna, utöver funktionsmaterialens egna. Plaggen kan därför vara varma, isolerande, svala, fuktavledande eller ha hög andningsförmåga, beroende på hur de ska användas - och utöver detta även reflektera den välgörande infraröda energin med hjälp av mineralerna.

“Sporttopp
SP + BoT förstärker varandras fördelar!
Swedish Posture har utvecklat en mängd verktyg som syftar till att korrigera hållningen och inpränta i muskelminnet hur en ergonomiskt korrekt position verkligen ska kännas. Produkterna påminner kroppen - men utan att överta musklernas arbete eller stödjande funktion. Målet är att lära kroppen belasta rätt muskler på rätt sätt och därigenom stärka musklerna. När skelettets delar intar rätt position i förhållande till varandra minskar även spänningarna och slitaget på kroppens mjukdelar.

Swedish Posture och Back on Track tillsammans kombinerar en medelbar insats med långsamt verkande effekter: kroppen rätas upp samtidigt som blodcirkulationen till musklerna stimuleras. Det har resulterat i högklassiga, effektiva hjälpmedel för bättre hälsa och ökat välmående!
Hållningsväst
Vi ger dig en bekväm och effektiv hållningsväst som förbättrar din hållning och ger stöd till länd- och bröstrygg. Insidan är fodrad med Welltex® för att främja en ökad blodgenomströmning i området och kan bidra till avslappnade muskler.
Sporttopp
Prestera på topp med denna innovativ och bekväm sport-bh som hjälper till att påminna dig om din hållning och justera axlarna till en korrekt position under träningspasset. Ffodrad med Iontex® för att reflektera infraröd energi och stimulera blodcirkulationen.
Terapeutisk Iläggssula
Här har du ett par ortopediska och funktionella iläggssulor för att ge stöd med hög komfort. Sulan ger support till fotvalvet och hjälper till att förbättra hållningen genom att räta upp fot, fotled, knä och höft till en korrekt position. Sulorna är fodrade med Iontex® som kan gynna blodflödet till musklerna.

Mer läsning