Fri frakt över 500 kr • Skickas inom 1-2 dagar • Klarna Säkra betalningar med Klarna
Varukorg

Betala med: Klarna

Prepare, perform, recover är en slogan som vi inte använder utan mening. Back on Tracks produkter är till för att hjälpa dig vid förberedelser, under aktivitet och vid återhämtning. Det finns alltid ett skäl att använda våra produkter. Mycket på grund av dess goda egenskaper och anpassade material för liv i rörelse. Självklart är de väldigt individuellt vad det är för typ av produkter som vi rekommenderar till just dig. Men vi har några “must have” som vi kan rekommendera alla att ha i sin garderob.

P4G Tröja dam Athena - Back on Track Sverige

Sold out
P4G Arwen Dambyxa - Back on Track Sverige

Sold out
P4G Tröja  herr Liam - Back on Track Sverige

Sold out
Damjacka Grace utan BoT logga - Back on Track Sverige

Sold out

Innan träningspasset

För att förbereda inför träningen är det alltid bra att använda sig utav en långärmad tröja för att få igång blodcirkulationen och hålla kroppen varm. Utöver de kan också på byxor som sitter skönt och hjälper kroppen att värma upp.

Athena, Liam, Arwen och Grace är namnet på fyra produkter som lämpar sig väldigt bra innan träning. Alla produkter innehåller mineraler med Infraröd energi som gör kroppen varm. 

Under träningspasset

Under träningen vill vi använda produkter som andas och sitter skönt. Iontex är en mineralblandning som är speciellt anpassad efter just det ändamålet. När det är kallt håller det kroppen varm och när det är varmt anpassar de sig ger en luftig och sval känsla. Det kan också vara bra att hjälpa utsatta områden som kanske är extra svaga eller extra utsatta på grund av tidigare skador. Ett armbågsskydd hjälper dig om du till exempel har haft tennisarmbåge och vill hjälpa kroppen att förhindra uppkomsten av nya skador.

Armbågsskydd - Back on Track Sverige

Sold out
P4G Ian Herr T-shirt - Back on Track Sverige

Sold out
P4G Woman Caia Tights - Back on Track Sverige

Sold out
P4G T-shirt dam Olivia - Back on Track Sverige

Sold out

Efter träning

Ryggbälte med stöd - Back on Track Sverige

Sold out
Handledsstöd med skena Carpus 1 - Back on Track Sverige

Sold out

Efter träningen och vid rehab är det viktigt att välja de produkter som hjälper dig att förbättra återhämtningen. Håll dig varm och hjälp de utsatta områdena. Ett ryggskydd ger dig stabilitet och minskar smärta i rygg, länd och rumpa. Det är också perfekt att använda på jobbet om man sitter mycket för att få extra stöd. nackskyddet håller nacken mjuk och minskar risken för till exempel nackspärr. Våra produkter har också visat sig ge en väldigt positiv effekt på bland annat artros och reumatism.

Nackskydd med spänne - Back on Track Sverige

Sold out

Nytt inlägg