Fri frakt över 500 kr • Skickas inom 1-2 dagar • Klarna Säkra betalningar med Klarna
Varukorg

Betala med: Klarna

En fråga som vi ofta får från er kunder är hur länge våra produkter fungerar. Vad är livslängden? Kan man använda andra produkter över våra produkter? eller under? Hur fungerar effekten när produkterna inte är helt rena? ska man undvika att tvätta materialet för att inte tvätta bort effekten? Ja många frågor finns det och därför tänkte vi att ni skulle få bättre förståelse och räta ut lite frågetecken hos er i denna text.

Håll produkterna rena

Våra produkter som innehåller Welltex och Iontex har utgångsdatum. Det beror på den process som själva effekten av produkten genomgår. Själva mineralerna i produkten är insmält i tyget vilket gör att effekten håller sig kvar även fast man tvättar produkten.

De vi däremot rekommenderar är att alltid se till att produkterna hålls rena från smuts och svett. Därför ska dom vara tvättade och rena för att mineralerna ska ge full effekt.

Produkterna ska tvättas enligt anvisningarna som antingen finns på lappen på produkten eller de vi anger på hemsidan. Våra tvättråd kan variera och därför kan det vara bra att uppdatera sig om vad som gäller för just din produkt. Vissa saker har dom dock gemensamt och det är kan du hitta under tvätt instruktioner.

Så får du bästa effekt

För att ge bästa effekt ska du använda Back on Track så nära kroppen eller pälsen som möjligt. De finns dock dom som kan uppleva att effekten blir för stark och därför vill använda ett plagg under skyddet eller tröjan. Om du reagerar på produkterna brukar det visa sig i en svullnad hos djur och hos människa kan du få huvudvärk eller smärta på andra sätt. Detta beror på den ökade blodgenomströmningen, vilket egentligen är ett gott tecken på det keramiska tygets effekt.

Den initiala smärtan eller svullnad som kan uppstå efter bara någon timmes användning. Man bör då låta bli att använda produkten mer samma dag utan istället introducera produkten lite mer gradvis de följande dagarna.

Hur börjar jag använda produkten?

Det viktigt är att börja använda produkterna gradvis så kroppen får en chans att vänja sig vid effekten av tygerna. Använd produkten max 4 timmar de första 2-3 dagarna.

Efter introduktionsperioden bör man öka användningen till minst 8 timmar per dygn, gärna längre. Redan efter någon timme upplevs ofta en positiv inverkan på spända muskler och stela leder. Mer ihållande tillstånd kan behöva flera dagar, upp till 10-20 dagar, innan man uppnår önskat resultat.

Därefter ska produkten användas enligt de mönster du själv känner är effektivt. De kan vara effektivt under en period och sedan med ett uppehåll, alternativt mindre användning varje dag vid aktivitet eller under natten till exempel.

Gammalt inlägg Nytt inlägg