Fri frakt över 500 kr • Skickas inom 1-2 dagar • Klarna Säkra betalningar med Klarna
Varukorg

Betala med: Klarna

Smärta i knät kan bero på en rad olika saker men vanligast är att knät utsatts av en överansträngning. Det är väldigt vanligt hos idrottare och speciellt löpare. Typiska tecken på ett överansträngt knä är ökad smärta men också värmeökning och svullnad kring området.

Tillståndet är sällan allvarligt men kan upplevas obehagligt och försvåra möjligheterna till vidare träning.

Physio Knäskydd 4way stretch - Back on Track Sverige

Sold out

Knäskydd för lindring

Back on track har effektiva knäskydd som dels hjälper mot smärtan men som också minskar uppkomsten av eventuella överansträngningar. Vi har knäskydd som också har extra stöd och stabilitet som hjälper till lite extra. Alla skydden innehåller Welltex eller Iontex som båda verkar för att öka blodcirkulationen och kan då bidra till minskad smärta och inflammation. Du kan läsa mer om Welltex och Iontex på länkarna.

 

Är du ute efter ett smidigt knäskydd som du enkelt kan använda när du tränar är vårt physio knäskydd ett väldigt bra alternativ. De har fyrvägsstretch och knäskyddet är extra tunt, vilket gör det enkelt att använda vid träning eller en aktiv vardag.

Knäskydd med mer stöd

Vill du ha ett knäskydd med lite mer stöd men som fortfarande är smidigt är vårt knäskydd med extra stretch lämpligt. Perfekt att använda under träning tack vare den högelastiska 4-vägsstretchen som tillåter full rörelseförmåga utan att bli obekväm eller att skyddet glider ner. Samtidigt som det är något stabilare än physio.

Knäskydd X-stretch - Back on Track Sverige

Sold out

Mycket stöd

Söker du ett knäskydd med mycket stöd att ha i vardagen eller under sömn skulle vi rekommendera dig vårt knäskydd med spänne. Det är ett rejält knäskydd med skenor på sidorna för att ge maximalt stöd. Dessutom hjälper spännet till för att knäskyddet inte ska hasa ner på benet

Knäskydd med spänne - Back on Track Sverige

Sold out

Gammalt inlägg